NEXON, a bér- és humánügyvitel szakértője

Vissza a főoldalra

Felhő alapú (SaaS) szolgáltatás

A licenc megvásárlása és a szükséges háttér-infrastruktúra, például a szerverek kiépítése komoly beruházásokat igényel, azonban a vállalatok többségénél a HR szoftverekhez kapcsolódó fejlesztés általában nem szerepel a fontossági lista első helyén. Ebben az esetben sem kell azonban végleg lemondani a professzionális HR szoftverekről, hiszen léteznek már olyan megoldások, amelyekkel elkerülhető a magas bevezetési költség. 

A NEXON felhő alapú (SaaS = Software as a Service) szolgáltatása online elérést kínál piacvezető HR szoftvereihez.

A felhő alapú szolgáltatás lényege, hogy a szolgáltató a saját szerverfarmján üzemelteti a szoftvereket, amelyekhez online hozzáférést biztosít a felhasználóknak.

A felhő alapú szolgáltatás előnye:
  • A program fejlesztéséről, frissítéséről, valamint a szükséges infrastruktúra üzemeltetéséről egyaránt a szolgáltató gondoskodik.
  • A vállalatnak nem kell megvásárolnia a licenceket.
  • Az igényelt szoftverek havidíjas rendszerben érhetők el.
  • A költségek jól tervezhetők és ellenőrzés alatt tarthatók.
  • A felhasználónak nem kell informatikai beruházást végrehajtania, csupán a szolgáltató szerverének távoli elérését kell megoldania interneten keresztül.

A NEXON felhő alapú megoldása már számos ügyfélnél bizonyított. A szolgáltatás stabilitására jellemző, hogy minden januárban a NEXON webes önkiszolgáló felületén keresztül ügyfeleink több mint 20 000 dolgozója nyilatkozik cafeteria-kerete felhasználásáról.

A NEXON komplex humánügyviteli rendszere, a NEXONhrm elérhető felhő alapú megoldás keretében, amely a HR minden területére (személyügyi nyilvántartás, bérszámfejtés, cafeteria, munkaidő-nyilvántartás, toborzás-kiválasztás, teljesítményértékelés, képzés-fejlesztés és karriertervezés) kínál megoldást. A rendszer ugyanakkor moduláris felépítésének köszönhetően részletekben is megrendelhető, és nagymértékben testre szabható.

További információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba a NEXON-nal!

Kapcsolódó dokumentumok:

Humánügyvitel a fellegekben [PDF - 222,44 KB]