Ugrás a tartalomra

12. heti Sajtófigyelés

Elfoglalt? Lemaradt a hét legfontosabb HR- és IT-híreiről? Képbe hozzuk!

NEXON sajtószemle

Két magyar startup is sikereket aratott az év legnagyobb HR tech eseményén

Idén is óriási volt a hype az UNLEASH körül. Az idei rendezvényen rendhagyó módon két magyar startup, a Codecool és a Talentuno is képviseltette magát.


2019 a fogyatékos munkavállalók integrációjának éve

A kampányt Caroline Casey indította útjára idén Davosban, a Világgazdasági Fórumon. Lázadása jeleként felkért 500 vállalatot, hogy a 2019-es listájára vegyen fel fogyatékosügyi integrációs intézkedéseket, és kezdeményezzen akciókat az ügyben.


Fenyegetnek a robotok

A friss előrejelzések szerint, 20 éven belül a digitalizáció hatására világszerte akár 380 millió embernek - köztük a mai magyar munkavállalók közel felének - kell majd pályát módosítania.


Folyamatosan nőnek a bruttó keresetek

Magyarországon nőhettek a legnagyobb mértékben a bruttó keresetek az unióban - írta a Magyar Nemzet az uniós statisztikai hivatal legfrissebb vállalati adatai alapján.

The Employee Experience: It’s Trickier (and more important) Than You Thought

The phrase “Employee Experience” has become a giant vortex for everything in HR. All the programs we’ve invested in over the years (employee engagement, diversity and inclusion, leadership development, performance management) are all part of the employee experience.

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100