Ugrás a tartalomra

Egy Csepp Figyelem Alapítvány a NEXON-nál

'Belevalók' a NEXON új székházában!

Hétfőn látogatott el hozzánk a cégünk által támogatott Egy Csepp Figyelem Alapítvány. A szervezet új székházunkban tartotta meg Belevalók programja keretében a kisgyermeknevelőknek és óvodapedagógusoknak szóló, ingyenes oktatásokat. Az alapítvány előadásaira székházunkba ellátogató pedagógusok lényeges információkat kaptak a cukorbeteg gyerekek körüli mindennapi feladatokról, a megfelelő vércukorszint méréstől, egészen a helyes táplálkozásig. 

Az eseményt a szervezet alapítója, Erős Antónia a NEXON cégvezetőjével, Lovas Zoltánnal közösen nyitotta meg, megosztva a hallgatósággal cukorbetegséggel kapcsolatos személyes tapasztalataikat is. Az Alapítvány cégünk támogatását egy-egy ajándékcsomag átadásával is meghálálta, melyeket ez úton is köszönünk! 

A rendezvényen három különböző állomás várta a résztvevőket. Az első gyakorlaton a pedagógusok egy dietetikai oktatáson tudhattak meg többet a cukorbetegség étrendi kezeléséről. Másik két helyszínünkön a résztvevők bemutatók keretében ismerkedtek meg a cukorbetegek hétköznapjaival és az azokat megkönnyítő eszközökkel, végül pedig steril eszközökkel kipróbálhatták egymáson a gépi vércukorszint mérést is. 

A tréningen megjelenő óvodapedagógusok egy fontos egészségügyi problémával és annak kezelésével ismerkedhettek meg bővebben is, melynek megfelelő orvoslása gyermekeink életét is nagyban befolyásolhatja. Ez úton is köszönjük részvételüket, a szervezést pedig az Egy Csepp Figyelem Alapítványnak!

 

Tudjon meg többet az Alapítvány munkájáról az www.egycseppfigyelem.hu weboldalon!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100