Autizmus Alapítvány Felnőtt Klub a NEXON Kft. támogatásával!

autizmus_alapitvany_logo

Felelős vállalatként a NEXON 2017-ben is támogatta a hasznos társadalmi munkát végző szervezeteket, melyek sorrendjét az Önök tavaly decemberi szavazatai alapján állítottuk fel. A 3 millió forintos összetámogatásban részesülő szervezetek az Autizmus Alapítvány, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, valamint a Szent István Király Zenei Alapítvány voltak, melyek idén is eredményes évet zárhatnak. Elsőként az Autizmus Alapítvány tevékenységét mutatjuk be, mely a NEXON támogatásával 2017-ben is teljesítette kitűzött céljait.

Támogatásunk révén az alapítvány autizmus-specifikus Felnőtt Klub működtetését és tartalmi-minőségi fejlesztését valósította meg, 20-25 autizmussal élő felnőtt és szüleik számára.

Az autizmussal élő felnőttek részére nyújtott szolgáltatások az egyéni és kiscsoportos autizmus-specifikus fejlesztéstől, a szociális-kommunikációs fejlesztő foglalkozásokon át, egészen a szórakoztató szabadidős tevékenységekig terjedtek.

Az alapítvány a szülők számára havi két alkalommal szülőcsoportot működtetett, amely alkalmat adott arra, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, gondjaikat, örömeiket, illetve szükség esetén egyéni problémájukat szakemberrel beszéljék meg.

Köszönjük az Autizmus Alapítvány remek munkáját az idei évben is!

Döntsünk együtt a jövő évi adományozásról is! Szavazzon Ön is weboldalunkon!

https://www.autizmus.hu/