Ugrás a tartalomra

ICT-megoldásokkal a HR kihívásaira

Az Itbusiness cikke a NEXON-ról

Véget ért az Itbusiness idei TOP52 szavazása, mely során felállították a hazai ICT piac legsikeresebb szereplőinek 2017-es listáját. A NEXON az 5. helyet szerezte meg a nagy presztízsű versenyen, melybe a szakmai zsűri véleménye és a közönségszavazás eredményei is beleszámítottak. Az oldal az alábbi cikket írta a siker kapcsán: 

"A Váci út látképén az ember szeme megakad egy új, nyolcemeletes irodaházon Újpest felé haladva. A NEXON 2,7 milliárd forintból megvalósuló, LEED Gold minősítésű főhadiszállásáról van szó, melyet a cég munkatársai tavaly ősszel vettek birtokba. Belső területe 4500 négyzetméter, befogadó készsége 300 fő – jelenleg 268-an dolgoznak a cégnél, így ha idén is marad a tavalyi dolgozói létszámnövekedés nagysága (2017-ben 40 új munkatárs csatlakozott hozzájuk), akkor év végére kitehetik a „megtelt” táblát.

A tisztán magyar tulajdonú, bér- és humán-ügyviteli szoftverek fejlesztésével, valamint HR szolgáltatásokkal foglalkozó társaság tavalyi évének legnagyobb projektjét jelentette az építkezés befejezése és a költözés. Ami pedig az üzletfejlesztést illeti, 2017-ben a NEXON_PORT önkiszolgáló HR-rendszerünk legtöbb szolgáltatása elérhetővé vált mobil eszközökről is (ez a NEXON_PORT+). Az alkalmazás nemcsak egy „csili-vili” felület: mögötte ott van a teljes rendszer, minden funkciójával és adatával együtt. A tavalyi év másik újdonsága a kompetencia alapú beosztás-tervező volt a vállalatnál, amely hiánypótló megoldásnak számít a hazai HR-szakmában."

Forrás: Itbusiness.hu

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100