Induljon cége idén is a díjért!

A NEXON a bér- és humánügyviteli szakma meghatározó szereplőjeként rendkívül sokat tesz a terület ismertségének és elismertségének növeléséért, az ismeretterjesztés és tudásmegosztás ügyéért. Ezért vagyunk jelen a Kodolányi János Főiskola külső tanszékeként a felsőfokú szakmai képzésben. Ezért hívtuk életre és működtetjük az Országos Bérügyviteli Bajnokságot. És ezért döntöttünk úgy, hogy a NEXON támogatja az ITBEHAVIOUR AWARD díj létrejöttét.

Az ITBEHAVIOUR AWARD díjra általánosságban olyan cégek pályázatát várja a kiíró, amelyek 2016. szeptembere és 2017. júliusa között valamilyen kiemelkedő újítást vezettek be a humánmenedzsment, vagy üzletfejlesztés területén.

Humán területről olyan ICT-cég jelentkezhet, amely a humán környezetének átalakításával járult hozzá vállalata sikeréhez. Üzletfejlesztési oldalról pedig azon cégek jelentkezését várjuk, amelyek ebben az időszakban konkrét üzletfejlesztési projektet fejeztek be, és ennek eredményeként cégük, vagy az általuk fejlesztett cég sikeresen tudott elmozdulni új üzleti stratégiai irányba.

További részletekért kattintson IDE!