Ugrás a tartalomra

Két új címzetes docens a NEXON tanszéken

Újabb két munkatársunk kapott címzetes docensi címet a Kodolányi János Főiskolától

 

A Kodolányi János Főiskola Szenátusa április 26-i ülésén – Dr. Mócz Dóra, a Kulturális Tanulmányok Tanszék tanszékvezetőjének előterjesztése, illetve Ocskay Szilárd ajánlása alapján – a NEXON külső tanszékén oktató Amroun Rachid és Lovas Zoltán számára adományozott címzetes docensi címeket, melyeket május 24-én vehettek át ünnepélyesen. 

 

Az előterjesztő az alábbiak szerint indokolta a címzetes címek adományozását:

  • Amroun Rachid a főiskolánkon, a Gazdálkodási és menedzsment szakon szerezte diplomáját, jelenleg főállásában a NEXON szolgáltatástámogató csoportját vezeti. Óraadóként a 2015/16-os tanév óta gondozza és oktatja az "Ügyfélkapcsolati menedzsment" tárgyat a „Személyügyi szakember szakirányú továbbképzésünkön”. Kihelyezett tanszéki értekezleteink aktív résztvevője, aki a mintatanterv tartalmának folyamatos karbantartásában is rendszeresen részt vesz. Tudásáról és oktatói munkájáról a hallgatók rendszeresen elismerően nyilatkoznak.
  • Lovas Zoltán a NEXON cégvezetőjeként és a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) elnökségi tagjaként 2015/16-os tanév óta gondozza a „Vezetés és szervezetfejlesztés" tárgyat a „Személyügyi szakember szakirányú továbbképzésünkön”. Óráin és a főiskola által delegált konferenciákon (pl. a Fejér Megyei Iparkamara kooperatív és duális együttműködésről szóló konferenciáján) – elsőssorban a hazai és multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatokra alapozva – törekszik a legkorszerűbb menedzsment elméletek és gyakorlatok átadására, amelyet a résztvevők rendre nagy megelégedettséggel fogadnak.

 

 

Mindezek alapján a NEXON külső tanszékének eddigi csapata:

  • Ocskay Szilárd címzetes főiskolai docens (tanszékvezető),
  • Dr. Henczi Lajos címzetes főiskolai tanár,
  • Ménesi Gizella címzetes főiskolai docens és
  • Szücsy Márton címzetes főiskolai docens

Amroun Rachid és Lovas Zoltán címzetes docensekkel 6 főre gyarapodott.

 

Gratulálunk két újonnan kitüntetett kollégánknak!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100