Ugrás a tartalomra

Lovas Zoltán lett a NEXON cégvezetője

 A NEXON eddigi termékfejlesztésért és szolgáltatásokért felelős ágazati igazgatója 2016 májusától új pozícióból irányítja Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szolgáltatóját. 

Lovas Zoltán cégvezetőA 42 éves, villamosmérnök–informatikus végzettségű Lovas Zoltán 2011-ben program managerként csatlakozott a NEXON csapatához. A szolgáltatási ágazatot 2012 óta vezeti, 2014-től a termékfejlesztés is az irányatása alá tartozik. Mostani cégvezetői kinevezése része annak a folyamatnak, amelynek során a NEXON-t ma ügyvezetőkként irányító Ocskay Szilárd és Sass Katalin, a két alapító-tulajdonos az operatív ügyek helyett a hosszú távú stratégiai kérdésekre kíván fókuszálni.

„A NEXON több mint negyedszázados története a bérügyviteli innováció története Magyarországon. Lovas Zoltántól azt várjuk, hogy a történetet tovább szője. ” - mondta el Ocskay Szilárd, a NEXON alapító-tulajdonosa. 

Az újonnan kinevezett cégvezető úgy fogalmazott: „Nagy örömmel fogadtam el a tulajdonosaink felkérését, hogy a jövőben cégvezetőként támogassam a NEXON csapatát. Az operatív működésünk irányítása mellett, elsőként

a NEXON formálódó menedzsmentcsapatának megerősítésén és a következő 25 évünk sikereiért fogok dolgozni.”
 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100