Ugrás a tartalomra

Sajtófigyelés 20. hét

Elfoglalt? Lemaradt az elmúlt hét HR- és IT-híreiről? Képbe hozzuk!

A szakmai fejlődés és az elismerés iránti igény motiválja az Y-generációt

2800 fiatalt kérdezett meg online kutatásában a Frissdiplomás Kft.,amely azt vizsgálta, hogy mi foglalkoztatja legjobban az Y-generáció tagjait a munkavállalás kapcsán, és milyen szempontokat mérlegelnek a jövőjükkel összefüggésben. 


Vállalatok kiberveszélyben

Az üzleti döntéseket ma már HR-szempontokból is alá kell tudni támasztani, és a HR-nek villámgyorsan kell naprakész adatokat szolgáltatnia a menedzsmentnek. Ehhez már új technológiák is járnak: megjelentek a webes és mobil felülettel ellátott, önkiszolgáló HR-rendszerek, amelyekhez már minden munkavállaló hozzáférhet.


Lejár a SZÉP-kártyás pénzek felhasználhatósága

A SZÉP-kártyákra 2014-ben feltöltött összegek idén május 31-éig használhatók fel.


Sokszor hibásak az adóbevallások: mit rontunk el?

Már több mint 2 millió adóbevallás érkezett be eddig a NAV-hoz. A dokumentumok azonban sokszor hibásak. Mire figyeljünk a kitöltésnél?


Szja: változásokat hoz az új adócsomag 

A Parlament honlapján már olvasható az egyes adótörvények, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvény módosítására vonatkozó törvényjavaslat, amely az alábbi fontosabb változtatásokat tartalmazza.


Facebookra is jönnek a 360 fokos képek

A Facebook igencsak ráfeküdt a virtuális valóságra, egyre jobban megpróbálja integrálni platformjába. Emiatt nem annyira meglepő a mostani bejelentésük, hogy a hírfolyamban lesznek majd 360 fokos képek.

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100