Ugrás a tartalomra

Sajtófigyelés 39. hét

Elfoglalt? Lemaradt a hét legfontosabb HR- és IT-híreiről? Képbe hozzuk!

NEXON sajtószemle

A jó munkahely a munkaerőhiány ellenszere

A munkavállalók számára fontos a munkahely megközelíthetősége, a közösségi terek és programok, valamint az egészséges környezet - derül ki az iroda.hu kutatásából.


Jó fizetésre és elismerésre vágynak a munkavállalók

Még mindig elsősorban a jó fizetés és mellette az elismerés fontos leginkább a magyar munkavállalóknak, derül ki olvasóink szavazatai alapján készült, nem reprezentatív kimutatásunkból. A jó munkahelyi közösség jutott még fel a "dobogóra" a szavazatok alapján, a viszajelzés, a fejlődés igénye még messze la van maradva a válaszadók fontossági sorrendjét tekintve.


Nőnek a helyreállítási költségek az informatikai piacon

Évről évre többet költenek a vállalkozások a kiberbiztonságra (tavaly 56%, míg idén már 63%), ennek ellenére nőttek a gyakori kiberincidensek költségei – derül ki a Kaspersky Lab és a B2B International kutatóintézet közös tanulmányából...


Jót tesz a béreknek a munkaerőpiac feszessége

A feszes munkaerőpiac segíthet a reálbér-növekedési ütem fenntartásában az elemzők szerint, akik arra is felhívták a figyelmet, hogy a foglalkoztatottság kezdi elérni a csúcsát.


Reszketnek a bankok a fintech-világtól

Az EU irányelve szerint 2018 júliusától hozzáférhetnének majd bankszámlánkhoz más pénzügyi szolgáltatók is, ha azokat erre felhatalmaztuk. A versenyt támogató változás ellen, amely a pénzügyi startupoknak is új lehetőségeket adna, hevesen tiltakoznak a bankok – a maguk szempontjából érthetően.

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100