Ugrás a tartalomra

Sajtófigyelés 45. hét

Elfoglalt? Lemaradt az elmúlt hét HR- és IT-híreiről? Képbe hozzuk!

NEXON sajtószemle

Mit hoz Trump győzelme?

Az indulatoktól és heves vitáktól sem mentes elnökválasztási küzdelemből Donald Trump került ki győztesen. Az első piaci reakcióktól eltekintve Angel Agudo, a Fidelity szakértője nem gondolja, hogy az USA elnökválasztása befolyásolni fogja a hosszú távú piaci eseményeket.


Így akadályozható meg az adatlopás

Nem elég telepíteni egy DLP-megoldást, a hatékony működéshez a lopási kísérletek blokkolására, többféle azonosítási módszerre, automatikus figyelmeztetésekre és a strukturálatlan adatokra is kiterjedő védelemre van szükség.


Borul a cafeteria: mutatjuk, milyen juttatást bukhatsz jövőre

Hónapok óta megy a találgatás, mikét alakítja át a parlament a jelenlegi cafeteria-rendszert. Összefoglaltuk, milyen béren kívüli juttatásokkal számolhatsz jövőre.


Munkaerőhiányban az elsők között vagyunk a világban

A magyar munkaadók még a világátlagnál is nehezebb helyzetben vannak, ami a munkaerőhiányt illeti: globálisan a cégek 40, Magyarországon 57 százalékának jelent problémát egy-egy állást betölteni.


Itt az álláskeresés Tindere

Úgy fest, tényleg megunták a hosszú felvételi folyamatokat és a megválaszolatlan önéletrajzokat a munkakeresők és -kínálók, az „álláspiac Tinderét” két hét alatt több mint 10 ezren próbálták ki.

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100