Ugrás a tartalomra

Sajtófigyelés 52. hét

Elfoglalt? Lemaradt a hét legfontosabb HR- és IT-híreiről? Képbe hozzuk!

NEXON sajtószemle

Amit a minimálbér emeléséről mindenkinek tudnia kell

A 430/2016. (XII.15.) Korm.r. alapján a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított alapbér kötelező legkisebb összege (minimálbér) teljes munkaidő teljesítése esetén, 2017. január 1-jétől...


Ki tudja ezt fejben tartani? Rengeteg adószabály módosul jövő héten

A jövő évtől több ponton módosulnak a személyi jövedelemadó (szja) törvényben a béren kívüli és egyes meghatározott juttatások adókötelezettségére vonatkozó szabályok - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétett tájékoztatóban.


Átfogó program indul a kis - és közepes vállalkozások fejlődéséért

A kormány felkészült, hogy célzott intézkedésekkel gyorsítsa a kkv-k fejlődését és támogassa a megfelelő szaktudással rendelkező munkavállalók arányának, valamint számának emelését.


Változnak a cafeteria szabályai jövőre

A jövő évtől több ponton módosulnak a béren kívüli és egyes meghatározott juttatások adókötelezettségére vonatkozó szabályok - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétett tájékoztatóban. 


Novák Katalin: a kormány támogatja a háromszázezer egyszülős családot

A kormány támogatja az egyszülős családokat, előnyt élveznek a bölcsődei felvételkor, és félmilliárd forint támogatást nyújt egy részükre kialakított budapesti központ létrehozásához.

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100