A munka a hivatása? Valósítsa meg nálunk álmait!

A NEXON évtizedek óta piacvezető a bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztésben, az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokban. Komplex HR-rendszereinkkel több ezer ügyfél és milliónyi munkavállaló adataival dolgozunk. Partnereink elégedettsége és munkatársainkkal közös sikereink a legerősebb ösztönzők számunkra. Csatlakozzon hozzánk, legyen részese Ön is a NEXON jövőjének!

Tanuljon, dolgozzon, fejlődjön nálunk!

Folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk a szakmai ismeretek bővítésére, a nemzetközi trendek megismerésére. Hatékony, kiscsoportos nyelvi képzéseket szervezünk, támogatjuk az egyéni felsőfokú szakmai oktatást. Az újonnan belépő munkatársak munkáját mentorok segítik.

Hosszú távra biztosítunk kiszámítható, biztonságos munkakörülményeket, teljesítményhez igazodó, versenyképes jövedelmeket. Mindezt kulturált irodai környezetben, modern eszközparkkal. Megoldási és szolgáltatási palettánk a humánügyvitel minden ágát lefedi, a szakterületek közti átjárhatóság a változatosságot és a szakmai előmenetel lehetőségét kínálja. 

Kire van szükségünk?

Lelkes szakemberekre, akik képesek csapatban gondolkozni és dolgozni. Profilunkhoz illeszkedve fejlesztők, programozók, üzleti elemzők dolgoznak szoros együttműködésben kereskedőinkkel, projektmenedzsereinkkel, vagy éppen munkaügyi-, tb- és bérszakértő kollégáinkkal. Ötleteivel és javaslataival K+F tevékenységünk részese lehet, sikerünk az Ön sikerévé válik!

 

Az anyagi juttatások, valamint az évi kétszeri teljesítményértékelés és jutalmazás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a csapat- és közösségépítésre. Figyelmet fordítunk munkatársaink egészségi állapotára, sport és szabadidős tevékenységük támogatására.

A téli hónapokban gyümölcsnapokat tartunk, a tavasz közeledtével több hónapon keresztül irodamasszázst biztosítunk munkatársaink számára. A legaktívabb nyári és őszi időszakban segítjük a NEXON sportcsapatainak részvételét különböző versenyeken, ilyen például a futás, az úszás és a kerékpározás. Májusban Családi napot, decemberben Évzáró partit rendezünk.

 

NEXON_megbizhato-munkaado

Büszkeség és elismerés

Szakmai elismertségünk és pozíciónk nem csak kötelez, inspirál is bennünket. Évről-évre figyelemmel kísérjük munkatársaink eredményeit, fejlődését, ennek kifejezése a NEXON három díja:  

  • A Gyémánt-díj (aki legalább 10 éven keresztül járult hozzá kiemelkedő tevékenységével sikereinkhez)
  • Az Év embere díj (az adott évben a legkimagaslóbb teljesítményt nyújtó munkatársunknak)
  • Oroszlánköröm-díj (az év legígéretesebb új munkatársa számára)

Szeretne nálunk dolgozni?

Tekintse át az oldal alján található nyitott pozícióinkat és a regisztrációt követően küldje el jelentkezését. Kiválasztási folyamatunkban humánerőforrás szervezetünk és a szakmai vezetés egyaránt részt vesz. Ez biztosítja, hogy hiteles képet kapjunk a jelentkezőről, az adott pozícióval kapcsolatos képességeiről és motivációiról. Az interjúk alkalmával bemutatjuk, hogy munkája során milyen feladatok várnak Önre, és egyéni elképzeléseit is meghallgatjuk! 

Álláshirdetések