Vezetői csapatunk
 • Lovás_Zoltán

  Lovas Zoltán

  cégvezető

  Cégvezetőként a NEXON mindennapi működtetése a feladatom. Munkámat a „3E” elv vezeti: elégedett ügyfelek, elégedett munkatársak és elégedett tulajdonosok. Büszke vagyok rá, hogy működik a rendszer, a munkatársaim elkötelezettek, nyitottak és motiváltak. Ügyfeleink gondjaira is mindig megoldást kínálunk, a saját stratégiánkkal összehangolva tudjuk támogatni a céljaikat. A NEXON-nál 2011 óta dolgozom. Előtte a Lufthansa Systems üzletágvezetője voltam. A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) az elnökség tagjai közé választott. Egy kislány és két kisfiú édesapjaként a szabadidő hasznos eltöltése nem sok fejtörést okoz. A gyerekek - no és a két kutyánk - gondoskodnak arról, hogy a testmozgás biztosítva legyen. Korábbi hobbijaimra, a vitorlázásra és a természetjárásra ma már csak ritkán marad idő.

 • SzemerédiZsuzsanna

  Szemerédi Zsuzsanna

  outsource igazgató

  Az outsource erős pillére a cégnek. Partnereink bizalmát nem megkapjuk, hanem kiérdemeljük és ez a bizalom egyben a felelősségünk is. Szolgáltató szférában, gazdasági területen szerzett  operatív szakmai irányítási és vezetői tapasztalattal a hátam mögött érkeztem a céghez 2013-ban. Feladatorientált szervezetben dolgozom, ahol a szakmai igényesség, az elkötelezettség, a magas szintű megvalósítási képesség, és a munkánk iránti szenvedély, a sikerünk záloga. Hiszem, hogy a vezető személyisége alapvetően meghatározza a csapat tudatát. A szenvedély¸ az újra való nyitottság, az együttműködés, a kreativitás a szabadidőmet is meghatározza. Az utazás és a fotózás számomra egy soha véget nem érő rajongás.

 • SzigetiRóza

  Szigeti Róza

  ügyfél-támogatási igazgató

  A jól működő ügyfélszolgálat képlete nagyon egyszerű. Kérdésekkel és problémákkal fordulnak hozzánk, a kérdésre választ, a problémára megoldást kell találni. Ugye mennyire könnyűnek hangzik, pedig nem az! Közlekedési mérnökként végeztem de 1992-től gazdasági területen dolgozom. 2003 óta vagyok a cégnél és végigjártam a szamárlétrát. Számfejtőként sokáig magam is felhasználója voltam a NEXON programjainak azaz alapos ismeretség a miénk. Ázsia szerelmese vagyok, a párommal minden évbe elutazunk oda. Azt szeretjük benne, hogy annyira más minden: a növények, az állatok, az emberek szokásai. Lenyűgöz a változatosság, az, hogy nincs két egyforma nap. Pontosan, mint az ügyfélszolgálaton!

 • Barna István

  Barna István

  fejlesztési igazgató

  Nálunk születik a jövő és ez adja a kutatás és fejlesztés izgalmát. Újdonságokat, a NEXON majdani termékeit hozzuk létre, programjaink és megoldásaink az innovatív tudást és a legkorszerűbb technológiát ötvözik. Ebben a folyamatban soha nem lehet leállni, hátradőlni. Informatikusként végeztem, az egyetemről egyenes út vezetett a NEXON-hoz. A magyar bérügyvitel újdonságai mindig itt születtek, engem pedig vonzott az az innovatív teljesítmény ami piacvezetővé emelte ezt a céget. Nekem a kikapcsolódás a családot, a velük töltött időt jelenti. A mozgás pedig meghatározó része ezeknek a programoknak. Egy bicilkitúra a hegyekben fizikailag és lelkileg is feltölti az embert.

 • Nyeste Judit

  Nyeste Judit

  pénzügyi osztályvezető

  A pénzügyi terület szépségét a feladat összetettsége adja: az egész cég működését át kell látnunk, az összefüggéseket, a kapcsolódásokat és a következményeket is. Megtisztelő feladat, hogy a vezetői döntések objektív tényekkel, számításokkal történő alátámasztásával a cég jövőjének építéséhez is hozzájárulhatunk. Szolgáltatási területen, multinacionális vállalati környezetben eltöltött több éves szakmai út után 2010-ben érkeztem a NEXON-hoz. Minden napom a kutyámmal indul és a közös sétával, játékkal fejeződik be. Németjuhász,  igényli a mozgást, a munkát. Hétvégén a kerté a főszerep. A magam által termelt fűszer- és gyógynövényekre különösen büszke vagyok!

 • SétálóMihály

  Sétáló Mihály

  IT igazgató

  Egyének és eszközök tudásának az összehangolása. Az én felfogásomban ez a stabil IT-háttér biztosításának a lényege. Azért dolgozunk, hogy belső és külső ügyfeleink üzleti folyamatait a legmagasabb szinten kiszolgáljuk. Korábban szoftverfejlesztések projektvezetője voltam itthon és külföldön. Oktattam  a Pécsi Tudomány Egyetemen, a NEXON IT-t 2013 óta vezetem. Tisztelni kell a természet erőit. Erre tanított meg két hobbim a vitorlázás és a lovaglás. A hajón lehetőséget kapunk megismerni a végtelent és a benne rejlő lehetőségeket. Lóháton pedig együttműködve kell irányítani a folyamatokat mert csak így tudjuk elérni a célunkat.

 • Weisz János

  értékesítési és üzletfejlesztési igazgató

  A sales pofonegyszerű! Meg kell értenünk ügyfeleink üzleti céljait, működési folyamatait és segítenünk kell nekik abban, hogy a saját termékeink és szolgáltatásaink révén könnyebben érjék el üzleti céljaikat. Ehhez fontosak a piacvezető termékek, a folyamatos fejlesztési tevékenység, az értő és figyelő kereskedők, az őket támogató marketing és backoffice, valamint a konstruktív együttműködés az ügyfelek kiszolgálását végző területekkel. A NEXON-ban ez mind együtt van, így munkám fő céljának az egyes területek hatékony együttműködésének biztosítását tekintem. NEXON-hoz csatlakozásom előtt több éven át gazdaságdiplomáciai céllal támogattam magyar cégek üzletfejlesztési tevékenységét, az isztambuli főkonzulátus külgazdasági szakdiplomatájaként. Szabadidőmben szívesen kertészkedek, főzök, illetve régi hobbimhoz, a vitorlázáshoz is a közeljövőben tervezek újra visszatérni.

 • Várdai László

  szolgáltatás értékesítési igazgató

  Régóta kitűzött cél a NEXON-nál, hogy a vállalat az eddigieknél is ambiciózusabb növekedési pályára álljon. Ezt a szándékot szolgálja a kereskedelmi terület újragondolása és tovább erősítése is, melynek első lépése a szolgáltatás értékesítési igazgató pozíciójának létrehozása volt. Közel 5 év HR szolgáltatás értékesítéssel, és 15 év általános szolgáltatás értékesítéssel a hátam mögött kaptam lehetőséget, hogy a NEXON-nál betöltsem ezt a tisztséget. Piacvezető cégnél dolgozni mindig nagy kihívást jelent, hiszen a csúcson van a legkevesebb a hely, itt nem ülhetünk le, a piac és az igények is mindig állandó mozgásban vannak. Munkám során azon leszek, hogy a meglévő kiválóságokra támaszkodva tudjuk szolgáltatásainkat a piaccal együtt mozdulva, minél szélesebb körben terjeszteni és kitűzött céljainkat elérni. Habár a munkám a hivatásom, hobbijaimra is igyekszem időt szakítani. Szabadidőmben leginkább a családommal vagyok, de évszaktól függően síeléssel vagy túrázással is eltelnek a napok. Ha időm engedi, a fotózásba is szívesen belefeledkezem.