Sikerünk jelentős része a Kutatás és Fejlesztés terület munkájához köthető. Nálunk születik a jövő, az újdonságokat, a NEXON majdani termékeit mi hozzuk létre!

Jelenleg termékeink nemzetközi piacra való felkészítésén dolgozunk. Meggyőződésünk, hogy a hazai piacon bevált megoldásaink megfelelő alapot képeznek egy nemzetközileg is sikeres szerepléshez.

Miért szeretünk mi itt dolgozni? Mert rugalmas munkaidőben, kihívásokkal teli feladatokat oldhatunk meg jókedvű, kommunikálni szerető munkatársakkal. Ha elfáradunk, egy jó kávé mellett csocsózunk a pihenő szobában, esetleg beugrunk egy céges masszázsra. Az évente megrendezett NEXON családi nap piros napos esemény gyerekeink éves programjában, és időnként egy Balatoni vitorlázás is belefér a csapatépítő elvonulásba.

Mi lenne a Te feladatod? Egy kb. 1 hónapos beillesztési programmal indítunk, amely megalapozza nexonos karriered. Ezt követően számítunk lendületedre, ismereteidre, precizitásodra, amellyel hozzájárulsz új HR termékünk továbbfejlesztéséhez. Fejlesztőkkel és üzleti elemzőkkel fogsz egy csapatban dolgozni. Részese leszel új funkcióink megvaló-sulásának. Üzleti elemzőink segítségével megismerkedsz nagyvállalati ügyfeleink üzleti igényeivel, amelyre a fejlesztői csapatban közösen fogtok megoldást kidolgozni. Teszt szcenáriók és tesztesetek kidolgozásával hozzá tudsz járulni a sikeres megvalósításhoz. Még szükség lesz arra is, hogy manuális tesztelés által meggyőződj az elkészült fejlesztés megfelelő minőségéről. Ha érdeklődsz az informatika technikai oldala iránt, akkor lehetőséget tudunk biztosítani, hogy ilyen jellegű feladatokat is kapj, és lehetőséged legyen fejlődni ebbe az irányba.

Mit kínálunk? Élményt, szakmai fejlődési lehetőséget, kiszámítható jövőt, versenyképes juttatást. Kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket („A” kategóriás irodaház, nagy személyes tér, korszerű eszközök, zöld teraszok, komfortos teakonyhák)! Irodaházunk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval.

 

Jelentkezz most