Sikerünk jelentős része a Kutatás és Fejlesztés terület munkájához köthető. Nálunk születik a jövő, az újdonságokat, a NEXON majdani termékeit mi hozzuk létre!

Te is csatlakozhatsz hozzánk, Te is részese lehetsz sikereinknek! Megoldásaink az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik.  

Jelenleg termékeink nemzetközi piacra való felkészítésén dolgozunk. Meggyőződésünk, hogy a hazai piacon bevált megoldásaink megfelelő alapot képeznek egy nemzetközileg is sikeres szerepléshez.

Miért szeretünk mi itt dolgozni? Mert rugalmas munkaidőben, kihívásokkal teli feladatokat oldhatunk meg jókedvű, kommunikálni szerető munkatársakkal. Ha elfáradunk, egy jó kávé mellett csocsózunk a pihenő szobában, esetleg beugrunk egy céges masszázsra. Az évente megrendezett NEXON családi nap piros napos esemény gyerekeink éves programjában, és időnként egy Balatoni vitorlázás is belefér a csapatépítő elvonulásba.

Mi lenne a Te feladatod? Egy kb. 1 hónapos beillesztési programmal indítunk, amely megalapozza nexonos karriered. Ezt követően számítunk kreativitásodra, lendületedre, HR szakmában szerzett ismereteidre, amellyel hozzájárulsz új termékünk továbbfejlesztéséhez. Fejlesztőkkel és tesztelőkkel fogsz egy csapatban dolgozni. Tevékenységed magába foglalja ügyfeleink és a piac üzleti igényeinek megértését, folyamatok, elvárások, specifikációk megfogalmazását, ezek képviseletét munkatársaid és a megrendelők felé. Részese leszel az elképzeléseid megvalósulásának is, hiszen elsőként Te fogod látni és kipróbálni az elkészült megoldást. Nemcsak a megszületésénél vehetsz részt, de az életútját is követni tudod, az első oktatásoktól kezdve a piaci sikerekig.    

Mit kínálunk? Élményt, szakmai fejlődési lehetőséget, kiszámítható jövőt, versenyképes juttatást. Kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket („A” kategóriás irodaház, nagy személyes tér, korszerű eszközök, zöld teraszok, komfortos teakonyhák)! Irodaházunk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval.

 

Jelentkezz most!