Elfoglalt? Lemaradt a hét legfontosabb HR- és IT-híreiről? Képbe hozzuk!

NEXON sajtószemle

Kiugrási lehetőség a duális képzés

A bér- és humánügyviteli szolgáltatásokkal foglalkozó Nexon például nemcsak béren kívüli juttatást kínál, de ha a náluk gyakorlatozó diák olyan ügyes és szorgalmas, hogy a munkája a cég üzleti eredményében is megmutatkozik, akkor akár félmillió forinttal is jutalmazhatják a hallgatót.


Munkáltatói elégedettségmérés automatizált kérdőívkészítővel

Az innovatív technológiák a HR területen is megjelentek. Az egyre okosabb kérdőívkészítő és elemző programokkal értékes órákat lehet megspórolni, például begyűjtik és részletesen elemzik a munkavállalói elégedettségi kérdőíveket.


Nem a csapatépítővel tudod megfogni az informatikusokat. De akkor mivel?

Nem a munkakörök automatizálását, hanem a szaktudás gyors elévülését tartja az IT-szakma legnagyobb kihívásának a magyar informatikusok többsége – derült ki Országos IT Megmérettetés által készített felmérésből.


Drámai változásokra számíthatnak a magyarok 2035-ig az MI térnyerése miatt

A mesterséges intelligencia (MI) felforgató hatása várhatóan a 2030-as évektől jelentkezik majd Magyarországon: a következő 15 évben 900 ezer munkahelyet is érinthetnek a technológiai változások.


HR Technology: 13 Concepts HR Pros Needs to Know

Human resources technologies have the ability to make our departments run more effectively and efficiently. We can use our time building relationships and finding the best talent for the organization.