Vezetői csapatunk
 • Hunyady Lajos

  Hunyady Lajos

  Üzletfejlesztési és értékesítési igazgató

  Az értékesítés a NEXON arca. A kereskedelmi részleg közvetlenül tartja a kapcsolatot meglévő és leendő partnereinkkel, így az optimális üzletfejlesztési menedzsmentet cégünk kitűzött céljainak eléréséhez is elengedhetetlennek tartom. Pályámat a BME elvégzését követően kereskedelmi területen kezdtem, ahol az elmúlt 20 éveben sikeresen dolgoztam. Képzettségem és tapasztalataim ideális körülményeket biztosítottak az informatikai és az értékesítési szemléletmód eredményes házasítására. Erre, valamint a NEXON meglévő erősségeire együttesen támaszkodva igyekszem minél több mosolygós ügyfelet cégünk partnerei között tudni. 3 fiúgyermek édesapjaként, a legnagyobb kihívás a munka és a magánélet közti finom egyensúly fenntartása. Ha időm engedi, utazok, búvárkodás közben a tenger alatti szépségekből próbálok új energiát meríteni.

 • SzigetiRóza

  Szigeti Róza

  ügyfél-támogatási igazgató

  A jól működő ügyfélszolgálat képlete nagyon egyszerű. Kérdésekkel és problémákkal fordulnak hozzánk, a kérdésre választ, a problémára megoldást kell találni. Ugye mennyire könnyűnek hangzik, pedig nem az! Közlekedési mérnökként végeztem de 1992-től gazdasági területen dolgozom. 2003 óta vagyok a cégnél és végigjártam a szamárlétrát. Számfejtőként sokáig magam is felhasználója voltam a NEXON programjainak azaz alapos ismeretség a miénk. Ázsia szerelmese vagyok, a párommal minden évben elutazunk oda. Azt szeretjük benne, hogy annyira más minden: a növények, az állatok, az emberek szokásai. Lenyűgöz a változatosság, az, hogy nincs két egyforma nap. Pontosan, mint az ügyfélszolgálaton!

 • Barna István

  Barna István

  fejlesztési igazgató

  Nálunk születik a jövő és ez adja a kutatás és fejlesztés izgalmát. Újdonságokat, a NEXON majdani termékeit hozzuk létre, programjaink és megoldásaink az innovatív tudást és a legkorszerűbb technológiát ötvözik. Ebben a folyamatban soha nem lehet leállni, hátradőlni. Informatikusként végeztem, az egyetemről egyenes út vezetett a NEXON-hoz. A magyar bérügyvitel újdonságai mindig itt születtek, engem pedig vonzott az az innovatív teljesítmény ami piacvezetővé emelte ezt a céget. Nekem a kikapcsolódás a családot, a velük töltött időt jelenti. A mozgás pedig meghatározó része ezeknek a programoknak. Egy bicilkitúra a hegyekben fizikailag és lelkileg is feltölti az embert.

 • Nyeste Judit

  Nyeste Judit

  pénzügyi osztályvezető

  A pénzügyi terület szépségét a feladat összetettsége adja: az egész cég működését át kell látnunk, az összefüggéseket, a kapcsolódásokat és a következményeket is. Megtisztelő feladat, hogy a vezetői döntések objektív tényekkel, számításokkal történő alátámasztásával a cég jövőjének építéséhez is hozzájárulhatunk. Szolgáltatási területen, multinacionális vállalati környezetben eltöltött több éves szakmai út után 2010-ben érkeztem a NEXON-hoz. Minden napom a kutyámmal indul és a közös sétával, játékkal fejeződik be. Németjuhász,  igényli a mozgást, a munkát. Hétvégén a kerté a főszerep. A magam által termelt fűszer- és gyógynövényekre különösen büszke vagyok!

 • Laczkó Erzsébet

  Outsource Szolgáltatások Igazgató

  Az elégedett ügyfelekhez nemcsak a szolgáltatás minőségének folyamatos javítása, hanem az elvárásokon túli ügyfélélmény nyújtása vezet.  Célom a szolgáltatás- és ügyfélfokúszú egységes ágazati működés kialakítása, melynek egyik pillére ügyfeleink elvárásainak és motivációinak mély megértése és az ezen alapuló szolgáltatásfejlesztés kialakítása. A másik pillér munkatársaink hozzáértése. Nyitottságukkal, tapasztalatukkal és elkötelezettségükkel magabiztos szolgáltatási színvonalat képesek biztosítani. Az aktív pihenés tölt fel. Szeretek a családommal és kutyáimmal lenni, az alkotás öröme pedig megnyugtat.

 • Glatt Andor

  Glatt Andor

  Projektiroda igazgató

  A projektiroda a NEXON rendszer bevezetések motorja. A projektvezetők tervezik, szervezik a munkát, összehangolják a feladatokat és képviselnek bennünket az ügyfelek előtt. Alapvető törekvésünk, hogy harmonikus partneri kapcsolatot alakítsunk ki az ügyfeleinkkel, hiszen a cél közös: az elvárásoknak megfelelő, jól működő rendszer bevezetése. A NEXON csapatának 2011 óta vagyok tagja. Kezdetekben a munkaidő nyilvántartás rejtelmeiben merültem el, a projektvezetők munkáját 2017-től kezdődően irányítom. Szabadidőmet családi körben, vagy sporttal töltöm. Szeretem a vizes sportokat, a snowboardozást, a squasholást, és gyerekkorom óta versenyszerűen vívok.

 • Virág Vendel

  Szolgáltatás minőségirányítási igazgató

  Törekvés a tökéletességre szolgáltatási minőségben és ügyfél elégedettségben. Ezen dolgozunk, ez a feladatunk. Több, mint két évtizede erősítem a NEXON csapatát, számos területen kipróbáltam magam: ügyféleszolgálaton, projektirodán, közreműködtem az outsource szolgáltatásunk elindításában, vezettem a győri irodát. Ami nem változott, az az elkötelezettség a szolgáltatásaink minősége, annak biztosítása és fejlesztése iránt. Veszprémben élek családommal, felnőtt gyerekeim már kirepültek, hamarosan kétszeres nagypapa leszek. A család mellett szabadidőmben szívesen teniszezek és kerékpározom, ezek maximálisan felöltenek.

 • Bogdán Szilvia

  HR-igazgató

  Számomra a NEXON eddigi tapasztalataim, HR-es és vezetői hitvallásom optimális találkozása. Akár fejlesztőkkel, akár bérszámfejtőkkel, vagy projektmenedzserekkel beszélgetek a szervezeten belül, gondolkodóba esek, hogy én beszélem éppen az üzlet nyelvét, vagy az üzlet beszéli a HR nyelvét. Igazán mindkettő igaz, mert ez az a szervezet, ahol a szakmám a business. És a business a szakmám. Abban hiszek, hogy a HR szerepe az üzlet támogatása, elkötelezett munkatársak által az elégedett ügyfelek megtartása, a színvonalas HR-t az eredményes működés egyik sikerkritériumának tartom. 

  A gyorsan változó világ egyik legizgalmasabb szelete a miénk, ezért a NEXON-hoz csatlakozók részesei a HR-szakma fejlesztéseinek, újdonságainak, és hatással tudnak lenni az ügyfelek üzleti eredményeire, hozzájárulhatnak a sikerekhez. 

 • Palicz Máté

  Üzletfejlesztési és partnerkapcsolati igazgatói

  Tanulmányaimat tekintve HR-Marketing szakon végeztem a Hertfordshire-i egyetemen majd marketing, értékesítés és rendezvényszervezés területen kezdtem dolgozni. Az elmúlt majd’ 20 évben itthon és külföldön egyaránt egyre inkább az üzletfejlesztés, értékesítés és Humán Erőforrás, IT tanácsadás és fejlesztés területeken értem el sikereket. Kiemelt célom a NEXON nemzetközi partnerkapcsolati rendszerének kiszélesítése. Ehhez komoly alapot jelent a cég magyarországi piacvezető pozíciója és az a tudás és tapasztalat, ami 30 év alatt a működés része lett. Két csodálatos gyermek apukája vagyok ezért a szabadidőmben velük vagyok a legtöbbet. Amikor nem, akkor motorozom, illetve már régóta keresek egy squash partnert aki kihívást jelent.