Vezetői csapatunk
 • Hunyady Lajos

  Üzletfejlesztési és értékesítési igazgató

  Az értékesítés a NEXON arca. A kereskedelmi részleg közvetlenül tartja a kapcsolatot meglévő és leendő partnereinkkel, így az optimális üzletfejlesztési menedzsmentet cégünk kitűzött céljainak eléréséhez is elengedhetetlennek tartom. Pályámat a BME elvégzését követően kereskedelmi területen kezdtem, ahol az elmúlt 20 éveben sikeresen dolgoztam. Képzettségem és tapasztalataim ideális körülményeket biztosítottak az informatikai és az értékesítési szemléletmód eredményes házasítására. Erre, valamint a NEXON meglévő erősségeire együttesen támaszkodva igyekszem minél több mosolygós ügyfelet cégünk partnerei között tudni. 3 fiúgyermek édesapjaként, a legnagyobb kihívás a munka és a magánélet közti finom egyensúly fenntartása. Ha időm engedi, utazok, búvárkodás közben a tenger alatti szépségekből próbálok új energiát meríteni.

 • SzemerédiZsuzsanna

  Szemerédi Zsuzsanna

  outsource igazgató

  Az outsource erős pillére a cégnek. Partnereink bizalmát nem megkapjuk, hanem kiérdemeljük és ez a bizalom egyben a felelősségünk is. Szolgáltató szférában, gazdasági területen szerzett  operatív szakmai irányítási és vezetői tapasztalattal a hátam mögött érkeztem a céghez 2013-ban. Feladatorientált szervezetben dolgozom, ahol a szakmai igényesség, az elkötelezettség, a magas szintű megvalósítási képesség, és a munkánk iránti szenvedély, a sikerünk záloga. Hiszem, hogy a vezető személyisége alapvetően meghatározza a csapat tudatát. A szenvedély¸ az újra való nyitottság, az együttműködés, a kreativitás a szabadidőmet is meghatározza. Az utazás és a fotózás számomra egy soha véget nem érő rajongás.

 • SzigetiRóza

  Szigeti Róza

  ügyfél-támogatási igazgató

  A jól működő ügyfélszolgálat képlete nagyon egyszerű. Kérdésekkel és problémákkal fordulnak hozzánk, a kérdésre választ, a problémára megoldást kell találni. Ugye mennyire könnyűnek hangzik, pedig nem az! Közlekedési mérnökként végeztem de 1992-től gazdasági területen dolgozom. 2003 óta vagyok a cégnél és végigjártam a szamárlétrát. Számfejtőként sokáig magam is felhasználója voltam a NEXON programjainak azaz alapos ismeretség a miénk. Ázsia szerelmese vagyok, a párommal minden évben elutazunk oda. Azt szeretjük benne, hogy annyira más minden: a növények, az állatok, az emberek szokásai. Lenyűgöz a változatosság, az, hogy nincs két egyforma nap. Pontosan, mint az ügyfélszolgálaton!

 • Barna István

  Barna István

  fejlesztési igazgató

  Nálunk születik a jövő és ez adja a kutatás és fejlesztés izgalmát. Újdonságokat, a NEXON majdani termékeit hozzuk létre, programjaink és megoldásaink az innovatív tudást és a legkorszerűbb technológiát ötvözik. Ebben a folyamatban soha nem lehet leállni, hátradőlni. Informatikusként végeztem, az egyetemről egyenes út vezetett a NEXON-hoz. A magyar bérügyvitel újdonságai mindig itt születtek, engem pedig vonzott az az innovatív teljesítmény ami piacvezetővé emelte ezt a céget. Nekem a kikapcsolódás a családot, a velük töltött időt jelenti. A mozgás pedig meghatározó része ezeknek a programoknak. Egy bicilkitúra a hegyekben fizikailag és lelkileg is feltölti az embert.

 • Nyeste Judit

  Nyeste Judit

  pénzügyi osztályvezető

  A pénzügyi terület szépségét a feladat összetettsége adja: az egész cég működését át kell látnunk, az összefüggéseket, a kapcsolódásokat és a következményeket is. Megtisztelő feladat, hogy a vezetői döntések objektív tényekkel, számításokkal történő alátámasztásával a cég jövőjének építéséhez is hozzájárulhatunk. Szolgáltatási területen, multinacionális vállalati környezetben eltöltött több éves szakmai út után 2010-ben érkeztem a NEXON-hoz. Minden napom a kutyámmal indul és a közös sétával, játékkal fejeződik be. Németjuhász,  igényli a mozgást, a munkát. Hétvégén a kerté a főszerep. A magam által termelt fűszer- és gyógynövényekre különösen büszke vagyok!