Ugrás a tartalomra

Innováció és munkavállalói élmény

Május 19-én a Human Hungary konferencián jártunk.

A Behaviour magazin szervezésében május 19-én zajlott a Human Hungary konferencia - idén végre újra jelentléti formában.

A NEXON-t Miterliné Kovács Edit, digitális HR Business Partner konzulens kolléganőnk képviselte egy előadással az Innováció és Munkavállalói Élmény szerepéről.

 

Edit a következő kérdéseket vizsgálta meg előadásában:

  • A munkavállalók belső motivációjának megismerésével, agilis cégkultúra építésével és magas szintű digitális munkavállalói élmény nyújtásával valóban kimagasló versenyelőnyre tehetünk-e szert.
  • Milyen digitális elvárásaik vannak a munkavállalóknak? Tényleg kellően odafigyelünk rájuk?

Az előadás során bemutatásra került, hogy milyen munkaerő-megtartási eszközöket alkalmazhat egy munkáltató annak érdekében, hogy dolgozói elköteleződjenek mellette, és hogy a javadalmazáson túl miért fontos, hogy a munkavállalók készségei és munkájuk komplexitása szinkronban legyen. A munkavégzés zavartalan áramlása, a flow feltételeinek megteremtése nagy mértékben hozzájárul a dolgozók elégedettségéhez, a kompetens munkavégzés érzete, az autonómia és a szakmai fejlődés megvalósításához, amely számos felmérés szerint, a munkavállalók nagy részének fontos.

Nem elég megszerezni, meg is kell tartani a dolgozót, különösképp az innovatív, kreatív tehetségeket, akiken múlhat egy vállalat fejlődése!

Kolléganőnk előadásában a NEXON válaszait mutatta be, azaz hogyan teremtsünk digitális élményplatformot a vezetők és a munkavállalók számára. A HR digitalizációjának jelentőségére is kitért, mind a munkavállalói élmény megteremtésének szempontjából, mind a belső üzleti és HR folyamatok optimalizálása oldaláról.

Digitális megoldások a fenntartható jövőért!

A Human Hungary Konferencia szüneteiben a vendégek megismerhették fenntartható digitális HR-megoldásainkat a standunknál.

Mi több, fát is ültethettek! Nem, nem kellett ásót ragadniuk, mert ezt majd mi nexonosok megtesszük! Egy jelképes fát helyeztek el a vendégek a standunkon, ezzel -egyenlőre- jelképesen el is ütették a facsemetéjüket!

 

Ezúttal 68 kis fácskát telepítettek a Human Hungary Konferencia résztvevői!

 

Köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk és ősszel természetesen tudósítunk a nexonos erdőtelepítésről!

 

 

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100