Ugrás a tartalomra

Jeles minősítést kapott a NEXON Akadémia

a kétévente esedékes külső értékelés során.

A felnőttképzésről szóló törvény értelmében a NEXON Akadémia arra kötelezett, hogy kétévenként legalább egyszer elvégeztesse tevékenységének külső értékelését, hogy intézményünk a jogszabályi és a minőségügyi követelményeknek megfelelően végzi-e a tevékenységét.

A vizsgálatot június 28-án az “Adultus” a Felnőttképzést és Szakképzést Támogató  Alapítvány vezető felnőttképzési szakértője végezte.

Bár a külső minősítés végén nem egy osztályzatot, hanem egy írásos – minden érintett által aláírt – értékelést kap az intézmény, de az abban foglaltak alapján bizton megállapítható, hogy az Akadémia jelesre vizsgázott

A mintavételes értékelési módszer kiterjedt az intézmény jogállását igazoló eredeti dokumentumokra; az adatváltozással (pl. címváltozással) kapcsolatos bejelentési kötelezettség teljesítésére; a szakmai vezető foglalkoztatására, végzettségére és gyakorlatára; az engedélyezett képzési programjainak belső nyilvántartására; a minőségbiztosítási rendszer szerinti működés, a minőségcélok, az indikátorok és az önértékelés dokumentumaira. Az átvizsgálás érintette a Bérügyintéző és a Társadalombiztosítási ügyintéző képzési programjainkat is, beleértve azok ún. egységes dokumentumát. Az értékelést végző szakértő különös figyelmet szentelt a képzésekhez kapcsolódó bemeneti feltételeknek való megfelelést igazoló dokumentumokra, a felnőttképzési szerződésekre, a haladási naplóra, a napló részét képező jelenléti ívekre, a képzési követelmények teljesítését igazoló dokumentumokra, a FIR bejelentésre, valamint az OSAP adatszolgáltatás dokumentumaira.

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100