Ugrás a tartalomra

Merre tart az irodai életünk?

Home or office? Kikutattuk.” című kerekasztal beszélgetésben vett részt Bogdán Szilvia, a NEXON HR-igazgatója az Év Irodája Piknik és Díjátadón.

A NEXON HR - igazgatója Kápolnás Vera (OFFICE @HOME Trainings and Consultancy), valamint Paukovics Gábor (Kinnarps, International Workplace Strategist) szakértőkkel beszélgetett a „Ti irodátok” felmérésről, annak első eredményeiről.
Bogdán Szilvia

A tanulságok között egyértelműen megjelenik, hogy a COVID előtti kihívások a home office/ távmunka témájában nem csökkentek: a szervezetek tapasztalatot szereztek a HO-ban, ezzel együtt az igények is szélesednek.
Például, ha az irodatér- kihasználását nézzük, akkor logikus lenne, hogy a HO bevezetése lehetőséget teremtene a rugalmasabb irodai elhelyezkedésre, a dedikált irodai helyek, asztalok használatának átgondolására. A gyakorlatban azonban mégis az a tapasztalat, hogy a dedikált helyekre kifejezetten igény van.

Az irodai tér kialakítása továbbra is kulcsfontosságú, felértékelődött a közösségi terek jelentősége mellett a csend, visszavonulás lehetősége is.

Az előadókat és a teljes programot itt találják: https://dijatado.azevirodaja.hu/hu/eloadok

Az esemény résztvevőire számos program és előadás várt és akár a szabadból is dolgozhattak közben. Az esti órákban került sor az Év irodája díjátadóra, melynek élő közvetítését itt nézhetitek meg, a kategóriák döntőseit és a díjazottakat is megismerhetik: https://www.youtube.com/watch?v=pz4jw6kca2o&t=859s

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100