Ugrás a tartalomra

#mutiholdolgozol - nyílt nap a NEXON-ban

50 gyereklátogató, 20+ szervező munkatárs, 13 program 9 emeleten - ez a nyílt nap statisztikája.

Több mint húsz vállalat mellett idén a NEXON is csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom  #mutiholdolgozol kezdeményezéséhez.

 

 

Célunk az volt, hogy szélesre tárjuk kapunkat, megmutassuk munkatársaink gyermekeinek, unokáinak és barátaiknak az irodaházat és játékos feladatokon keresztül magyarázzuk el nekik, mivel foglalkozunk a hétköznapokban, amikor olyan elfoglaltak vagyunk.

Az önkéntes szervezői csapat rengeteg kedves és életkorra szabott feladatot állított össze ifjú látogatóinknak, akik korcsoportokra bontva, csoportvezetőikkel járták be a NEXON székházát. Bevontuk őket a napi feladatokba, készültek mini interjúk, volt közös pizzázás, tortázás és ajándékkal is készültünk.

 

Nyílt napunk keretében ezúttal a nexonos gyerekek küldték el ajándékaikat annak a tarcali óvodának, amelynek nehéz körülmények között élő ovisait a Fogadj Örökbe egy Ovit alapítványon keresztül támogatjuk. A gyerekek leveleit, rajzait, jó kívánságait és az ovisoknak ajándékba hozott, sok kedves játékot, mesekönyvet közösen csomagoltuk össze.

 

A szervezők ajánlására a Mutiholdolgozol rádiós médiapartnere, a Next FM rádióstúdiója idén a NEXON aulájába települt ki

 

Reméljük, hogy a NEXON bejárása, a hozzátartozók, ismerősök meglátogatása, a közös ebéd mellett sok-sok élménnyel és tudással – például az informatikai tudatosság, IT-biztonsági ismeretek és adatvédelem– gazdagodva tértek haza a fiatalok!

Munkatársaink lelkesen és nagy örömmel vették ki részüket a NEXON Nyílt Nap szervezésében és lebonyolításában, de legfontosabb a gyerekek véleménye:

Beni: Nagymama nagyon aranyosak és kedvesek a kollégáid, olyan jó neked, hogy ilyen szeretetben dolgozhatsz! Minden néni és bácsi kedves, mosolygós és türelmes!

Hanna: Anya, hogy Neked milyen jó, hogy ilyen szép, tiszta, higiénikus munkahelyed van! És olyan barátságos a légkör! A munkatársaid mesélték, hogy sokat mókáznak!

Júlia: Ez volt a legjobb nap!

Dani: Köszönöm Nagymama, hogy itt dolgozol, mert ez egy szuper munkahely, sokkal jobb, mint az iskola!

Ákos: Ez volt a legjobb nap az életemben! Mikor lesz megint ilyen?

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100