Ugrás a tartalomra

Új funkciók támogatják a HR-folyamatok digitalizációját

A pályázók nyilvántartása és az új munkavállalók beléptetési folyamata 

Szoftvermegoldásaink célja, hogy a HR-folyamatokat a toborzástól a munkavállalói életút végéig digitalizáljuk, így a folyamatok valamennyi szereplője (munkavállalók, ügyintézők, vezetők) gyorsan, egyszerűen, átláthatóan végezheti el a HR-rel kapcsolatos feladatait. Legyen élmény a HR!

Pályázók nyilvántartása a HR-rendszerben

A NEXONhr új funkciója automatizmusokkal támogatja a pályázók nyilvántartásának és felvételének adminisztrációs feladatait már attól a pillanattól kezdve, hogy a munkáltató egy pozíció betöltésére ajánlatot ad ki a pályázó számára.

  • A pályázó adatait egy külön HR kapcsolat típuson (N24 - Személyes pályázat) lehet rögzíteni a rendszerben, pl. ajánlatadást követően. A Szerződéses adatok, illetve a Juttatások képernyőn rögzíthetők az ajánlat szerinti, tervezett szerződéses adatok, valamint az ajánlott juttatások is.
  • Amikor a pályázó visszajelez az ajánlat elfogadásáról vagy visszautasításáról, akkor az adatrögzítést a HR-kapcsolat adatkör képernyőn lehet folytatni.
  • Elutasítás gombra kattintva a program a HR-kapcsolat kezdési dátumával automatikusan kitölti a vége dátumot, a lezárás módjánál pedig megajánlja a Létre nem jött jogviszony paraméterrel megjelölt típust. A képernyőn a lezárás oka is megadható. 

Beléptetési folyamat digitalizációja

Új megoldásunk lehetővé teszi a munkavállalók beléptetési folyamatának automatizálását. Mostantól bármely toborzási rendszer összekapcsolható a NEXONhr rendszerrel, így a toborzó szoftverben rögzített új belépők adatai automatikusan átkerülnek a NEXONhr-be.

Ezáltal lerövidül az adminisztrációs folyamat és megszűnik a dolgozók adatainak dupla rögzítése. A biztosítottak bejelentése azonnal elvégezhető. Az adatátadás tartalma igény szerint testre szabható, előre meghatározott adatkörökre alakítható ki.

 

Ismerje meg a személyügyi nyilvántartás folyamatait automatizáló NEXONhr megoldásunkat!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100