Ugrás a tartalomra

Vissza egy másik jövőbe?

ITEXEC 2021
“Bebizonyosodott, hogy a jövőt is le lehet váltani. A világot új irányba terelte el a pandémia, egy olyan jövő felé vezető útra, amelyen senki sem tervezett járni. Egyelőre pusztán annyit tudunk a mi új jövőnkről, hogy biztosan más lesz, mint amilyennek a pandémia előtti időkben képzeltük."

"Aligha van még egy olyan területe a technológiának, amely annyira közeli kapcsolatban állna a következő időkkel, mint az informatika, amely lényegéből fakadóan sokféle jövő lehetőségét hordozza magában. Közvetlenül nem az informatika művelői felelősek azért, hogy végül melyik jövőben lesz részünk, viszont nem tagadhatják, hogy részük van és lesz minden jövőben.”

 

Az idei első offline ITB rendezvényen a zalakarosi Park Inn by Radisson Hotel adott otthont. Május 27-én és 28-án az ITEXEC 2021 konferencián  először a CISO-k (Chief Information Security Officer) legnagyobb kihívásait és nehézségeit helyezték fókuszba, a digitális transzformációs blokkban pedig a transzformáció hozta kihívásokat vitatták meg előadóink.

Az esemény második napján a humán blokkban is izgalmas és aktuális témák kerültek megvitatásra: a NEXON képviseletében Miterliné Kovács Edit kolleganőnk előadását hallhatták a résztvevők, melynek fő célja új megoldásaink bemutatása volt, különös fókusszal a NEXON\analytics megoldásunkra. Edit előadásában a szervezet a vállalkozásokat támogató, innovatív megoldásait mutatta be, és arról is beszélt, miként segíti a vezetők munkáját a megfelelő vizualizáció és a rendelkezésre álló KPI-készlet.
 

A konferencia második felében az ITexecek HR-es problémáitól és a megoldásokból kiindulva, kitértek az előadók a HR-folyamatok szervezésével és a projektmenedzsmenttel kapcsolatos kihívásokra, végül pedig az informatikus munkaerőhiány, és az oktatás erre adott válaszáról értekeztek a kihelyezett ITB Clubon.

 

Miterliné Kovács Edittel, a NEXON termékfejlesztési menedzserével készült összefoglaló videót itt megtekinthetik:

 

 

 

 

Forrás: ITBusiness.hu

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100